Egeryds Fastighetsförvaltning söker snickare.

Nyheten publicerades den 16 september 2021

Vi växer och nu måste vi förstärka vårt team i Örebro med en snickare.


Om tjänsten

Egeryds Fastighetsförvaltning söker en utbildad snickare med yrkesbevis och minst fem års erfarenhet inom yrket. Du är professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du skulle stöta på något problem så jobbar du nyfiket och målinriktat vidare och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem. Jobbet är en heltidstjänst och din vardag kommer att vara varierande med fokus på byggservice och underhåll av fastigheter. Arbetet ställer krav på ditt yrkeskunnande för att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma. Det är av stor vikt att du är professionell i ditt bemötande samt är förtroendeingivande och har ett serviceinriktat arbetssätt. Ibland kan andra arbetsuppgifter förekomma som då är relaterat till fastighetsskötsel. Gillar du ett varierande arbete där varje dag är unik och bli en del av ett team med stark laganda där vi alltid stöttar varandra och har kul tillsammans. Då är det här jobbet något för dig!

Kompetens

  • Godkänt yrkesbevis
  • Minst 5 års erfarenhet som snickare
  • Erfarenhet från byggservicearbeten
  • Förmåga att kunna arbeta självständigt.
  • Ordningsam, har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter
  • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
  • B-körkort

Meriterande

  • Utbildning erfarenhet av heta arbeten, ställning, säkra lyft, lift, fallskyddsutbildning eller HLR ser vi som starkt meriterande.
  • Erfarenhet av fastighetsservice med tillhörande arbetsuppgifter

För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen.
Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar eget ansvar och lever efter våra värderingar.
”Vi bryr oss”

Om oss

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring kontor i Örebro, Lindesberg, Karlskoga, Karlstad, Eskilstuna och Västerås. Vi utför fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, entreprenad, samt ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter samt hyresrätter.  Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.

I rekryteringen jobbar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan och ditt CV så fort som möjligt dock senast 30 september till
anna.sehrman@egeryds.se
fredrik.wessman@egeryds.se

Kontaktpersoner:
Anna Sehrman Platschef Örebro
Fredrik Wessman Arbetsledare Entreprenad. Örebro
Anställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Placeringsort Örebro