Teamledare Inre och yttre skötsel (Tjänst tillsatt)

Nyheten publicerades den 29 januari 2021

Ledig tjänst i Karlstad Teamledare Inre och yttre skötsel

Är du vår nya Teamledare för yttre och inre? Är du redo för ett nytt, roligt uppdrag? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra resultat?  Egeryds Fastighetsförvaltning är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas. Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu efter en Teamledare för yttre och inre fastighetsskötsel som vill vara med och bidra på vår resa.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare, elektriker eller likvärdigt arbete. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet och varit ansvarig för produktionsplanering. Ditt sätt att jobba präglas av proaktivitet, kundfokus och du skapar ordning och reda både för dig själv och din omgivning. Rollen kommer initialt vara delat ca 50/50 ledarskap och produktion, men med målet att växa in i ledarrollen fullt ut.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:
Personalansvar för det yttre och inre teamet
Produktionsplanering för yttre och inre teamet
Produktionsansvar inre och yttre skötsel.
Följa upp och kontinuerligt coacha medarbetarna.
Löpande kundkontakt
Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna, rondering, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund och ansvarig.
Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning.
Kvalitetskontroll av utförda tjänster.
Utföra besiktningar av lägenheter/lokaler.
Medverka till merförsäljning av tjänster
Leda teamet med utgångspunkt i Egeryds Ledarskaps ledstjärnor:
Var närvarande – Lyssna och lär känna dina medarbetare.
Uppmuntra, motivera och ge mandat – Det genererar ansvarstagande.
Följ upp och ge feedback – Beröm i grupp och kritik i enrum. Feedback är utvecklande!
Fatta beslut – En riktning är bättre än ingen riktning och när beslut är fattat är fokus på uppgiften. Ibland tar man fel beslut men det är ok.
Var prestigelös – Helheten är viktigare än jaget. Vad som görs är viktigare än vem som gör det.
Var äkta – Falskhet kommer alltid ikapp.

Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Önskvärt är att du har kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer eller trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har kunskap inom VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik

Din ansökan:
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 14 Februari 2020 med personligt brev och CV. Det går även bra att lämna en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta ansvarig platschef Annette Felixson på 054-13 13 31 eller annette.felixson@egeryds.se

Löpande rekrytering/intervjuer kommer tillämpas under ansökningsperioden så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi bryr oss!